Adopteer een school of instelling

 Heb je een middelbare school of instelling waar jij vindt dat ook gastlessen gegeven moeten worden? Is het de middelbare school waar je op hebt gezeten? Of zitten je kinderen erop? Of denk je de gastles voor jongeren die betrokken zijn bij de instelling van belang is? Dan kan je de middelbare school of instelling adopteren.

Stichting FEEN is geregistreerd als ANBI. Dit houdt in dat u uw gift is te verrekenen met uw aangifte inkomstenbelasting. Voor bedrijven is een gift te verrekenen met uw vennootschapsbelasting. Hiervoor is een schriftelijke overeenkomst nodig. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wil maken.

Hoe werkt het?

  • Je selecteert een school of een instantie uit de lijst
  • Of je vult zelf de naam in van de school of instelling
  • Dan nemen wij contact op
  • Wil je zelf de gastles geven, eventueel met begeleiding, dan kan dat natuurlijk ook.

Het adopteren van een school of instelling  is heel eenvoudig. Je selecteert de naam uit de lijst. Staat jouw school of instelling er niet bij, dan kan je zelf de naam van de school of instelling invoeren.

Kosten
Het adopteren van een school of instelling kost € 750 per jaar.

Een geadopteerde school of instelling heeft geen interesse
Nadat je een school of instelling geadopteerd, nemen wij contact op met hen op. We zullen er alles aan doen om gastlessen op de school of instelling te verzorgen. Nu kan het natuurlijk zijn dat een school of instelling geen interesse heeft in een gastles. In dit geval nemen we contact op met je op voor overleg. Kunnen de we donatie voor andere doeleinden gebruiken? Of heb je liever dat het geld wordt teruggestort 

U ontvangt per e-mail een bevestiging. Controleer voor de zekerheid uw spambox.

[scholenlijst]